Zelfcompassie inspiratiekaarten

Op veelvuldig verzoek is in 2020 een herdruk gemaakt. En dan met een paar verbeteringen. Wat is ie weer mooi…

       

    

De set bestaat uit 55 kaarten (54 plus een overzichtskaart) met inspirerende teksten, oefeningen en gedichten. Het kunstwerk van Annemieke Varkevisser is in delen op de andere kant van de kaarten te zien en wordt zichtbaar wanneer je ze allemaal als een puzzel legt.

De set wordt geleverd in een mooi en kwalitatief goed zakje.

Een heel mooi cadeautje, voor een gelegenheid, een verjaardag of omdat je iemand wilt verrassen, of zomaar voor jezelf, als een gebaar van zelfcompassie.

De set kun je via deze site bestellen, maar ook te koop bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar, Gelderstraat 44 in Hilvarenbeek. Dus mocht je daar in de buurt komen/wonen. Een bijzondere drogisterij, natuurlijk, biologisch, duurzaam en gespecialiseerd in de vrouwelijke cyclus en vrouwelijke gezondheid. Meer weten: https://drogisterijmevrouwooievaar.nl/

Prijs € 25. Koop je er meer? Je betaalt maar 1x verzendkosten. Wil je er veel tegelijk, neem dan contact met me op en ik maak een mooie aanbieding.

Voor mijn nieuwsbrieflezers is de set gedurende de rest van het jubileumjaar (10 jarig bestaan, yeahh) 2022 te koop voor € 20 inclusief verzending (in Nederland).