Agenda

Klik hier voor alle activiteiten.

OVERZICHT MINDFULNESS ACTIVITEITEN vanaf oktober 2019 (meer info via ‘klik hier voor alle activiteiten’ hierboven):

Mindful Zelfcompassie training (MSC):
Schweiberg: donderdagochtend vanaf 19 september 2019 VOL.
De volgende is op vrijdagochtend startend op  31 januari 2020 VOL.

Tilburg: Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G
-op vrijdagochtend vanaf 24 april 2020.

Mindfulness basistraining (MBSR/MBCT)
Mechelen: planning volgt
ETZ Tilburg planning volgt

Terugkomavonden/oefenmomenten Schweiberg 19.30-21u:
Maandag 18 november en 23 december.
In zo’n avond herhalen we mindfulness en zelfcompassie-oefeningen en is er verdieping door kennismaking met nieuwe elementen. Hiervoor volstaat als je enige meditatie- of mindfulness-ervaring hebt, ook al is deze elders gevolgd.

De 8 online meditatiemomenten (20 minuten steeds) van juli 2018  via facebook live zijn terug te kijken en luisteren op evenementnaam ‘Stokje achter de deur’ van mijn bedrijfspagina (https://www.facebook.com/MindfulnessRianneSchoenmakers/)

Dag van de Stilte zondag 27-10-19
In het kader van het Beleefweekend bied ik op zondag 27 oktober om 10u een stiltewandeling aan in het prachtige 5-sterren landschap in mijn woonomgeving. Je kunt je daarvoor aanmelden. Kosten zijn € 10.  Meer info hierover en over meer van het beleefweekend klik hier.

Heuvellandretraite Zuid-Limburg: NIEUWE DATA VOLGEN
Een 2-daagse retraite, in de traditie van een stadsretraite. In de prachtige vakwerkboerderij van Rianne in Schweiberg. Twee dagen, die bedoeld zijn voor wie behoefte heeft aan ruimte (maken) voor zichzelf, op een zachte manier. Niet duwen en trekken, maar liefdevol verkennen. Dit doen we door de stilte in onszelf op te zoeken. Dit betekent niet dat het de hele dag stil moet zijn, maar dat we zorgvuldig zijn met woorden. Als je in de buurt woont kun je thuis slapen of in een van de omliggende comfortabele b&b’s / hotelletjes / appartementen overnachten. Lunch is inbegrepen in de prijs.

Kindfulness 
Deze is bestemd voor hulpverleners in brede zin (als je werkzaam bent in de zorg of onderwijs of als je mantelzorger of ouder bent) en bestaat uit 8 lessen van 2,5u. Deze training kan in groepsverband of individueel worden gevolgd. Hiervoor plannen we samen. De training combineert de werkzame principes van mindfulness en zelfcompassie. Hierin train je je aandacht en ontwikkel je meer vriendelijkheid, compassie voor jezelf en voorkom je burnout en caregivers’ fatigue.

Kindfulness verkorte versie van 6x: Arts met Aandacht
Voor artsen en arts-assistenten van het ETZ Tilburg; op donderdagen van 18.15-20u. Data: 23 & 30 januari, 6, 13 & 20 februari, 5 maart 2020.
Deze is bestemd voor artsen en arts-assistenten en vormt een training van 6 bijeenkomsten van 1,5 (max. 1,75 uur). Hierin worden de werkzame principes van mindfulness en zelfcompassie gebruikt. Deze training is voor de persoon achter de arts. Hierin train je je aandacht en krijg je handvatten om burnout en caregivers’ fatigue voor te zijn.