Agenda

Klik hier voor alle activiteiten.

OVERZICHT MINDFULNESS ACTIVITEITEN vanaf maart 2022 (meer info via ‘klik hier voor alle activiteiten’ hierboven):

ACT (Acceptance & Commitment Therapy)
Individuele begeleiding, fysiek live én/of online.
ACT is een prachtige aanvulling op mindfulness in brede zin. Het gebruikt aspecten uit het boeddhisme en mindfulness sijpelt overal doorheen, en het is vooral heel praktisch gericht. Het heeft een aantal vaste thema’s, en niet een vaste format. Het heeft geen vast aantal sessies, maar gemiddeld zal het 8 x zijn.
Dus heb je al een mindfulness training gedaan (MBSR/CT -de ‘gewone’- of de Mindful Zelfcompassie training) en je wilt jezelf nog verder ontwikkelen, of je loopt echt tegen dingen aan in je leven, dan is dit een heel mooi traject.

MINDFUL SAMEN
Dit is een terugkomavond op elke
laatste dinsdag van de maand van 19-20u in hybride vorm, zowel fysiek live als online. Doe je online mee, dan stuur ik je ivm. de veiligheid de zoomlink toe. De eerstvolgende bijeenkomsten: 29 maart,  26 april & 31 mei.

Workshopdag Mindful zelfcompassie jongeren
Deze is bestemd voor professionals die werken met jongeren. In deze dag zal een theoretische basis worden gegeven en ga je zelf ervaringsgericht aan de slag met oefeningen. Want ook al ben je nu geen jongere meer, in jou zit nog altijd dezelfde persoon;-).
Nieuwe data volgen (tijd van 9.30-17.00 uur)

STILTEDAG HEUVELLAND (SCHWEIBERG)
Meditatie in de ochtend, vegatarische lunch, wandelen in de middag.
Vrijdag 1 april (feesteditie vanwege 10 jarig bestaan) VOL
Zaterdag 7 mei speciale prijs vanwege jubileum € 50

Mindfulness basistraining (MBSR/MBCT)* reguliere training 8 x 2 uur:
-Locatie Schweiberg (tenzij er veel aanmeldingen van grotere afstand komen, dan wordt het online):
op vrijdagen (ochtend of middag) op 8, 15 & 29 april / 6, 13, 20 & 27 mei / 3 juni

-ETZ Tilburg januari-maart 2022 / september – november 2022 (besloten)

Mindful Zelfcompassie training (MSC)*
11, 18 & 25 mei / 1, 8, 15, 22 & 29 juni / 6 juli 2022

Heuvellandretraite Zuid-Limburg: zaterdag 2 & zondag 3 juli 2022.
Een 2-daagse retraite, in de traditie van een stadsretraite. Twee dagen, die bedoeld zijn voor wie behoefte heeft aan ruimte (maken) voor zichzelf, op een zachte manier. Niet duwen en trekken, maar liefdevol verkennen. Dit doen we door de stilte in onszelf op te zoeken. Dit betekent niet dat het de hele dag stil moet zijn, maar dat we zorgvuldig zijn met woorden. Als je in de buurt woont kun je thuis slapen. Anders kun je in een van de omliggende comfortabele b&b’s / hotelletjes / appartementen overnachten.

Jaartraining Mindfulness & Zelfcompassie
Deze is bedoeld voor wie een mindful zelfcompassie training heeft gedaan. De volgende jaartraining start na de zomervakantie 2022, data volgen.

Mindfulness & Zelfcompassie 5-daagse*
Geen tijd voor de 9-sessie training? De elementen uit mindfulness en zelfcompassie in een midweek van maandag tot en met vrijdag. Op een mooie comfortabele plek waar je lekker kunt ontspannen en genieten, met veel wellness. Helaas lukt het niet meer om dit in 2022 te doen, dus dat schuift door naar 2023. Meer info volgt.

*Wellicht krijg je vergoeding uit de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar.