Agenda

Klik hier voor alle activiteiten.

OVERZICHT MINDFULNESS ACTIVITEITEN vanaf oktober 2021 (meer info via ‘klik hier voor alle activiteiten’ hierboven):

ACT (Acceptance & Commitment Therapy)
Individuele begeleiding, fysiek live én/of online, dus als je interesse hebt, laat maar weten. Vanaf november is er weer ruimte.
ACT is een prachtige aanvulling op mindfulness in brede zin. Het gebruikt aspecten uit het boeddhisme en mindfulness sijpelt overal doorheen, en het is vooral heel praktisch gericht. Het heeft een aantal vaste thema’s, en niet een vaste format. Het heeft geen vast aantal sessies, maar gemiddeld zal het 8 x zijn.
Dus heb je al een mindfulness training gedaan (MBSR/CT -de ‘gewone’- of de Mindful Zelfcompassie training) en je wilt jezelf nog verder ontwikkelen, of je loopt echt tegen dingen aan in je leven, dan is dit een heel mooi traject.

MINDFUL SAMEN, ONLINE MEDITEREN
Dit is steeds de laatste dinsdag van de maand om 16.30u. Ik stuur je ivm. de veiligheid op verzoek de zoomlink toe. In juli is geen mindful samen. De eerstvolgende zijn 26 oktober, 30 november en 28 december.
(Van 19 maart tot en met 29 juni 2020 heb ik 2 x per week gratis halfuur sessies gegeven. Deze zijn wel hier terug te luisteren.)

Stiltedag Heuvelland (Zorgdomein Wilderberg, Wahlwiller) VOL
Zaterdag 30 oktober (Dag van de Stilte) 2021
Ook in het kader van het Beleefweekend 2021 

Stiltewandeling Schweiberg
Zondag 31 oktober 2021 10-12u (los, of aanvullend op de stiltedag). Ook in het kader van het Beleefweekend 2021

WORKSHOPDAG MINDFUL ZELFCOMPASSIE VOOR JONGEREN. Deze is bestemd voor professionals die werken met jongeren. In deze dag die in Venlo zal plaatsvinden, zal een theoretische basis worden gegeven en ga je zelf ervaringsgericht aan de slag met oefeningen. Want ook al ben je nu geen jongere meer, in jou zit nog altijd dezelfde persoon;-).
Interesse? Laat het weten, dan plan ik een nieuwe datum.

Mindful Zelfcompassie training (MSC) fysiek in Wahlwiller:
-vrijdagochtend
Data: 10, 17 september / 1, 8, 15 & 29 oktober, 5, 12 & 19 november 2021

Jaartraining Mindfulness & Zelfcompassie, 10 x per jaar, fysiek live in Wahlwiller (VOL). Deze is bedoeld voor wie een mindful zelfcompassie training heeft gedaan.
Data: 14-6, 12-7, 6-9, 11-10, 15-11, 13-12-2021 / 17-1, 21-2, 21-3, 25-4, 30-5 (reservedatum) 2022.

Mindfulness basistraining (MBSR/MBCT) reguliere training 8 x 2 uur:
ETZ (besloten)
Rijkswaterstaat (besloten)

Mindfulness basis Online:
Argos (besloten)

Heuvellandretraite Zuid-Limburg: ivm corona is deze niet doorgegaan. Dit schuift door naar 2022. Data volgen.
Een 2-daagse retraite, in de traditie van een stadsretraite. Twee dagen, die bedoeld zijn voor wie behoefte heeft aan ruimte (maken) voor zichzelf, op een zachte manier. Niet duwen en trekken, maar liefdevol verkennen. Dit doen we door de stilte in onszelf op te zoeken. Dit betekent niet dat het de hele dag stil moet zijn, maar dat we zorgvuldig zijn met woorden. Als je in de buurt woont kun je thuis slapen of in een van de omliggende comfortabele b&b’s / hotelletjes / appartementen overnachten.