Agenda

Klik hier voor alle activiteiten.

OVERZICHT MINDFULNESS ACTIVITEITEN vanaf juli 2021 (meer info via ‘klik hier voor alle activiteiten’ hierboven):

NIEUW: ACT (Acceptance & Commitment Therapy)
En de vlag mag uit, vers van de pers (22-6) kreeg ik te horen dat ik met vlag en wimpel ben geslaagd! Het certificaat is binnen, en ik mag mezelf nu officieel ACT-coach noemen, yeahhhh!
Ik ga dit individueel aanbieden, fysiek live én online, dus als je interesse hebt, laat maar weten. Wie zich eerder had gemeld zal ik apart een bericht sturen.
Met groepen begin ik nog even niet.
Zoals eerder aangegeven: ACT vind ik een prachtige aanvulling op mindfulness in brede zin. Het gebruikt aspecten uit het boeddhisme en mindfulness sijpelt overal doorheen, en het is vooral heel praktisch gericht. Het heeft een aantal vaste thema’s, en niet een vaste format. Het heeft geen vast aantal sessies, maar gemiddeld zal het 8 x zijn. Het hangt af van de persoon; het kan minder of meer zijn.
Dus heb je al een mindfulness training gedaan (MBSR/CT -de ‘gewone’- of de Mindful Zelfcompassie training) en je wilt jezelf nog verder ontwikkelen, of je loopt echt tegen dingen aan in je leven, dan is dit een heel mooi traject. Ik werd gaandeweg steeds enthousiaster!

MINDFUL SAMEN, ONLINE MEDITEREN
Dit is steeds de laatste dinsdag van de maand om 16.30u. Ik stuur je ivm. de veiligheid op verzoek de zoomlink toe. In augustus is geen mindful samen.
(Van 19 maart tot en met 29 juni 2020 heb ik 2 x per week gratis halfuur sessies gegeven. Deze zijn wel hier terug te luisteren.)

Stiltedag Heuvelland (Zorgdomein Wilderberg, Wahlwiller)
Zaterdag 30 oktober (Dag van de Stilte) 2021

WORKSHOPDAG MINDFUL ZELFCOMPASSIE VOOR JONGEREN zaterdag 18 september van 9.30-17u. Deze is bestemd voor professionals die werken met jongeren. In deze dag die in Venlo zal plaatsvinden, zal een theoretische basis worden gegeven en ga je zelf ervaringsgericht aan de slag met oefeningen. Want ook al ben je nu geen jongere meer, in jou zit nog altijd dezelfde persoon;-).

Mindful Zelfcompassie training (MSC) fysiek in Wahlwiller of online:
-vrijdagochtend
Data: 10, 17 september / 1, 8, 15 & 29 oktober, 5, 12 & 19 november 2021 (let op, is 11 juli op 2 data gewijzigd).

Jaartraining Mindfulness & Zelfcompassie, 10 x per jaar, fysiek live in Wahlwiller (VOL). Deze is bedoeld voor wie een mindful zelfcompassie training heeft gedaan.
Data: 14-6, 12-7, 6-9, 11-10, 15-11, 13-12-2021 / 17-1, 21-2, 21-3, 25-4, 30-5 (reservedatum) 2022.

Mindfulness basistraining (MBSR/MBCT) reguliere training 8 x 2 uur:
ETZ (besloten)
Rijkswaterstaat (besloten)

Mindfulness basis Online:
Argos (besloten)

Heuvellandretraite Zuid-Limburg: ivm corona is deze niet doorgegaan. Dit schuift door naar 2022. Data volgen.
Een 2-daagse retraite, in de traditie van een stadsretraite. Twee dagen, die bedoeld zijn voor wie behoefte heeft aan ruimte (maken) voor zichzelf, op een zachte manier. Niet duwen en trekken, maar liefdevol verkennen. Dit doen we door de stilte in onszelf op te zoeken. Dit betekent niet dat het de hele dag stil moet zijn, maar dat we zorgvuldig zijn met woorden. Als je in de buurt woont kun je thuis slapen of in een van de omliggende comfortabele b&b’s / hotelletjes / appartementen overnachten.