Agenda

Klik hier voor alle activiteiten.

OVERZICHT MINDFULNESS ACTIVITEITEN vanaf februari 2019 (meer info via ‘klik hier voor alle activiteiten’ hierboven):

Mindful Zelfcompassie training volwassenen (MSC):
Schweiberg: op donderdagochtend vanaf 14 maart 2019
Tilburg: Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G op vrijdagochtend vanaf 1 maart 2019.

Tweedaagse Vrienden worden met Jezelf 10 + 11 mei 2019
voor hulpverleners, mindfulnesstrainers die met jongeren werken. Hierin leer je de format kennen van de Making Friends with Yourself (MFY training, de jongerenvariant van de Mindful Self-Compassion, MSC)

Workshopreeks van 5 middagen waarin we op 5 boeddhistische thema’s mediteren en er een creatieve beeldende uitwerking van maken. Zaterdag 30-3, vrijdag 24-5, 28-6 en 16-8 en zaterdag 14-9.

Mindfulness basistraining (MBSR/MBCT)
Mechelen: planning volgt
ETZ Tilburg vanaf mei 2019 (voor medewerkers ETZ)

Terugkomavonden/oefenmomenten:
In deze avonden herhalen we mindfulness en zelfcompassieoefeningen en is er ook verdieping door kennismaking met nieuwe elementen. Hiervoor volstaat als je enige meditatie- of mindfulnesservaring hebt, ook al is dat elders gevolgd.
Mechelen: dinsdag 19 februari, woensdag 20 maart 2019
Tilburg: donderdag 21 februari, donderdag 21 maart 2019
De 8 online meditatiemomenten (20 minuten steeds) van juli 2018  via facebook live zijn terug te kijken en luisteren op evenementnaam ‘Stokje achter de deur’ van mijn bedrijfspagina (https://www.facebook.com/MindfulnessRianneSchoenmakers/)

Stiltedag Schweiberg:
zaterdag 2 februari, 16 maart, 22 juni 2019

Stilteretraite Zuid-Limburg:
Een 2-daagse retraite op 4 en 5 juli. Deze is bedoeld voor wie nieuwsgierig is naar hoe het is om langer stil te zijn. De stilte in jezelf opzoeken.
Meer info over locatie en kosten volgt.

Kindfulness 
Deze is bestemd voor hulpverleners in brede zin (als je werkzaam bent in de zorg of onderwijs of als je mantelzorger of ouder bent) en bestaat uit 8 lessen van 2,5u. Deze training kan in groepsverband of individueel worden gevolgd. Hiervoor plannen we samen. De training combineert de werkzame principes van mindfulness en zelfcompassie. Hierin train je je aandacht en ontwikkel je meer vriendelijkheid, compassie voor jezelf en voorkom je burnout en caregivers’ fatigue.

Kindfulness verkort 
Deze is bestemd voor artsen en arts-assistenten en vormt een training van 6 bijeenkomsten van 1,5 (max. 2 uur). Hierin worden de werkzame principes van mindfulness en zelfcompassie gebruikt. Deze training is voor de persoon achter de arts. Hierin train je je aandacht en krijg je handvatten om burnout en caregivers’ fatigue voor te zijn.

Vrienden worden met jezelf training jongeren (mindfulness & zelfcompassie MFY), planning op aanvraag.