Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DAG VAN DE STILTE

30 oktober 2021 | 10:00 - 16:00

€60

Heb je behoefte om de rust in jezelf op te zoeken? Hoe toepasselijk op de Dag van de Stilte. Hoe verhoud jij je tot stil zijn? Weet je al of je dat fijn vindt? Of wil je juist eens ontdekken hoe dat voor jou is?

De ochtend wordt meditatief begeleid en je kunt je daar in stilte aan overgeven.

Een lunchpakket wordt voor je verzorgd.

In de middag maken we een wandeling in stilte. Dat is meestal wat anders dan zwijgend lopen. Dat doe je misschien in je eentje ook wel. Maar meestal ben je dan in gedachten verzonken. Je hoofd is dus ergens anders.
Deze middag willen we helderheid creëren in het hoofd door niet te praten en tegelijkertijd je geest te concentreren op wat er in het moment in je aandacht komt. Het voelen van je voeten op de ondergrond, aandacht voor de uitzichten, geluiden, geuren om je heen, aandacht voor mooie en aangename dingen die zich in en om je heen afspelen. Merken dat je af en toe afdwaalt en je aandacht terugbrengen naar wat er nu is.
Dit meditatieve wandelen in de natuur wordt in Japan shinrin-yoku, ofwel ‘bosbaden’ genoemd. Het zoeken van ontspanning door je onder te dompelen in bos en natuur. Het verlaagt stress en verbetert de gezondheid.

We maken een wandeling van zo’n 2 uur en ongeveer 7,5 km door het 5-sterrenlandschap van het Heuvelland. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld. Het terrein is heuvelachtig en bij nat of slecht weer kan het modderig zijn, dus zorg voor goed schoeisel en gemakkelijke wandelkleding.

Graag aanmelden!

 

Gegevens

Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€60
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://centrummindfulnesslimburg.nl/contact/

Organisator

Rianne Schoenmakers
Telefoon:
06-40071062
E-mail:
rianne@rianneschoenmakers.nl
Site:
www.rianneschoenmakers.nl

Locatie

Zorgdomein Wilderberg
Capucijnerweg 9
Wahlwiller, Limburg Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0640071062

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *