Mindfulness introductie-verdieping-stiltedagen

KENNISMAKEN MET MINDFULNESSen/of  MINDFUL ZELFCOMPASSIE (MSC)?

Wil je meer weten over een van de programma’s? Voor een groepje kan ik een introductieworkshop geven. Een individuele kennismaking is ook mogelijk.

TERUGKOMAVONDEN – VERDIEPING VAN JE BEOEFENING
De vraag naar een vervolg op de trainingen heeft gemaakt dat ik maandelijks terugkommomenten organiseer in Zuid-Limburg.  Deze zijn bestemd voor wie bekend is met mindfulness en/of zelf-compassie en een reminder kan gebruiken of om de meditatiepraktijk levend te houden en te verdiepen.
Deze organiseer ik op basis van dana, vrije gave.  Meld je wel aan, zodat ik een beeld heb van het aantal mensen.

STILTEDAGEN / MINIRETRAITE
Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om eens voor een langere periode in stilte te zijn? Misschien heb je plannen een stilteretraite te doen, maar wil je eerst eens uitproberen of dat iets voor je is? Op deze dagen wordt je begeleid in de meditaties, dus je kunt achteroverleunen en je aandacht lekker bij jezelf houden. Zelfs gedurende de lunchpauze. Heb je ooit in een groepje samen gegeten in stilte? Even wennen en heel bijzonder. De reacties na zo’n dag zijn steevast lovend. Deze dagen zijn bestemd voor wie bekend is met meditatie, mindfulness en/of mindfulness & zelfcompassie.
Dit kan ook worden gedaan in 2-daagse mini-retraites.

Kijk in de agenda voor de data. Voor meer info en aanmelden: contactformulier.