Mindfulness introductie-verdieping-stiltedagen

KENNISMAKEN MET MINDFULNESS,  MINDFUL ZELF-COMPASSIE (MSC) of VRIENDEN WORDEN MET JEZELF (MFY)

Wil je meer weten over een van de programma’s? Er worden met enige regelmaat introductieworkshops gepland. Een individuele kennismaking is ook mogelijk. Kosten hiervoor zijn € 15,00. Als je je definitief aanmeldt voor een training, breng ik deze kosten op de factuur in mindering.

TERUGKOMAVONDEN – VERDIEPING VAN JE BEOEFENING
De vraag naar een vervolg op de trainingen heeft gemaakt dat ik maandelijks terugkommomenten organiseer in zowel Midden-Brabant als in Zuid-Limburg.  Deze zijn bestemd voor wie bekend is met mindfulness en/of zelf-compassie en een reminder kan gebruiken of om de meditatiepraktijk levend te houden en te verdiepen.
Deze organiseer ik op basis van dana, vrije gave, waarbij ik als richtprijs wel meegeef tussen €10-20.  Meld je wel aan, zodat ik een beeld heb van het aantal mensen.

STILTEDAGEN / MINIRETRAITE
Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om eens voor een langere periode in stilte te zijn? Misschien heb je plannen een stilteretraite te doen, maar wil je eerst eens uitproberen of dat iets voor je is? Op deze dagen wordt je begeleid in de meditaties, dus je kunt achteroverleunen en je aandacht lekker bij jezelf houden. Zelfs gedurende de lunchpauze. Heb je ooit in een groepje samen gegeten in stilte? Even wennen en heel bijzonder. De reakties na zo’n dag zijn steevast lovend. Deze dagen zijn bestemd voor wie bekend is met meditatie, mindfulness en/of mindfulness & zelfcompassie.
Er zal ook gestart worden met 2-daagse mini-retraites.

Kijk in de agenda voor de data. Voor meer info en aanmelden: contactformulier.