Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie Vrienden worden met Jezelf Tilburg

1 februari 2017 | 19:30 - 21:00

Gratis

 

Op deze avond, die niet speciaal gekoppeld is aan de training die in Tilburg gaat starten, kom je meer te weten over wat deze training voor jongeren inhoudt. Ook ouders zijn uitgenodigd. Deze avond krijg je een goed beeld door een mix van theorie en oefening.

Echt gloednieuw is deze training voor Jongeren en Jong Volwassenen:
Het is een 8-weken programma dat is ontwikkeld om jongeren om te leren gaan met lastige emoties en uitdagingen. Door begrip van Mindfulness & Zelfcompassie en door oefening, cultiveert men waardevolle vaardigheden. Mindfulness cultiveert bewustwording, aandacht en emotionele veerkracht.
(zelf)compassie helpt met meer vriendelijkheid en zelfzorg te reageren op uitdagingen. Je leert als het ware te surfen op de hoge golven van de stormen in je leven. Hoe zorg je dat je je niet alleen staande houdt, maar ook het gevoel hebt dat je ertoe doet, dat je gelukkig mag zijn? Dit hebben we vaak niet geleerd, wél hoe je je best moet doen om goede punten te halen, om hard te werken….
Dit leidt aantoonbaar tot een opmerkelijke verbetering van het welbevinden.

Op de pagina Mindfulness & Zelf-Compassie, wat naar beneden, vind je de info die specifiek bestemd is voor pubers en jongeren.

Ik richt me met de eerste training die 15 februari start op een leeftijdsgroep van 18-25 jaar.

De introductie is van 19.30-21u
De 8 bijeenkomsten zijn op woensdagavond van 19.00-20.30u
Data: 15, 22 februari, (dan slaan we een week over ivm carnaval), 8, 15, 22, 29 maart, (dan slaan we ook een week over) 12 & 19 april 2017.

Jongeren die via V39 (R-Newt) komen, worden gesubsidieerd en mogen gratis deelnemen.
Deze introductie is sowieso gratis.

Beoefening toont in deze doelgroep van 12-25 jaar een 32% reductie in depressie aan. Burn-out-% onder jongeren is de afgelopen 10 jaar verdubbeld, dus het is hard nodig dat er iets aan gedaan wordt.

Meer informatie vind je op http://www.mindfulselfcompassionforteens.com/

Gegevens

Datum:
1 februari 2017
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Rianne Schoenmakers
Telefoon:
06-40071062
E-mail:
rianne@rianneschoenmakers.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie