Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindful Zelfcompassie training Zuid-Limburg

30 oktober 2020 | 14:30 - 17:30

€375

Deze Mindful Zelfcompassie (Mindful Self-Compassion, MSC) training combineert mindfulness (het ontwikkelen van opmerkzame aandacht) met vriendelijkheid / compassie voor onszelf.

Wat meer vriendelijkheid in onszelf toelaten. Beste vrienden maken met jezelf. Jezelf behandelen zoals je een goede vriend(in) zou doen als die het moeilijk heeft.
Dat doen we vaker niet dan wel. We aarzelen ook dat te doen omdat het zo soft klinkt. Omdat het egoïstisch overkomt. Alsof we enkel wat gaan zitten navelstaren. En misschien kom ik dan niet meer overeind……
Al deze denkbeelden zijn obstakels die ons tegenhouden om beter voor onszelf te zorgen. En zeg nou eerlijk, de kritische en harde houding die je hebt en kent, helpt die je nou om een fijn en gelukkig leven te leiden? Waarschijnlijk niet.
Er is een andere manier die beter werkt, alleen die ken je nog niet. En onbekend maakt onbemind. En we zijn nu eenmaal gewend aan hard werken, aan vechten en worstelen.
Houd je eraan vast of ga je dit lijden aan het leven loslaten?
Op een vriendelijke manier en stapje voor stapje, want nieuwe dingen leren kost tijd, en moeite. Niets komt ons zomaar aanwaaien, en bovendien moeten je hersenen ook nog de tijd krijgen om zich hierop in te stellen, om die nieuwe verbindingen aan te maken.

In plaats van hard naar hart voor onszelf.

In  coronatijd start deze life-changer weer live op een mooie nieuwe sfeervolle ruime plek in Wahlwiller. Het zijn 8 ochtendbijeenkomsten en het stilteblok is op zondagmiddag. Daarbuiten kun je verder oefenen met een werkboek en audio-bestanden.

Het is niet noodzakelijk dat je een mindfulness training eerder hebt gedaan. Soms loopt nu eenmaal de route naar zelfkennis anders(om).
Deze training kan ook worden gezien als vervolg op de basis mindfulness training.

Deze training start op vrijdagmiddag van 14.30-17.30u: 30 oktober / 6, 13, 20 & 27 november / 4, 6 (stilteblok zo 9.30-12.30), 11 & 18 december.

Hiervoor zijn een aantal plaatsen gereserveerd voor de Akademie voor Zelfherstel (meer info volgt).

Organisator

Rianne Schoenmakers
Telefoon:
06-40071062
E-mail:
rianne@rianneschoenmakers.nl
Site:
www.rianneschoenmakers.nl

Locatie

Zorgdomein Wilderberg
Capucijnerweg 9
Wahlwiller, Limburg Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0640071062

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *