Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Mindfulness & Vrienden met Jezelf Maastricht

26 juni 2017 | 19:00 - 21:00

€10

Deze introductieworkshop geeft inzicht in de basistraining Mindfulness (MBSR/MBCT) en de training Vrienden met Jezelf (Mindful Zelf-Compassie). De principes van beiden, Mindfulness, en Zelf-Compassie (= vriendelijk leren zijn voor jezelf) worden uitgelegd en er is ook ruimte om het zelf te ervaren.

Mindfulness is leren open aandacht te hebben voor wat er is. Dit creëert ruimte in je hoofd. Dat gebeurt door de aandacht te trainen, waardoor deze sterker wordt. Zo heb je eerder en beter in de gaten wat er gebeurt.  Ik noem het graag een mentale fitness training. Het wordt ook wel mentale hygiëne genoemd, omdat het een dagelijks onderdeel van je leven zou mogen zijn. Net als tanden poetsen, douchen e.d.,

Vrienden met Jezelf ofwel Mindful Zelf-Compassie is het ontdekken hoe je jezelf kunt ondersteunen, niet alleen als het goed gaat, maar vooral als je het moeilijk hebt. Vaak weten we heel goed hoe we dat voor een ander doen, maar voor onszelf gelden andere regels. Hoe leren we onszelf in die cirkel van vriendelijkheid op te nemen?
Deze training bestaat in een volwassenen vorm en een voor jongeren.

Rianne geeft sinds 2012 Mindfulness trainingen en is in 2014 opgeleid door Kristin Neff & Chris Germer zelf voor de Mindful Zelf-Compassie training en verzorgt sindsdien zeer succesvol  deze trainingen in Brabant en Limburg.

Gegevens

Datum:
26 juni 2017
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
,
Site:
www.centrummindfulnesslimburg.nl

Organisator

Rianne Schoenmakers
Telefoon
06-40071062
E-mail
rianne@rianneschoenmakers.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie