Mindfulness introductie-verdieping-stiltedagen

KENNISMAKING MET MINDFULNESS,  MINDFULNESS&ZELF-COMPASSIE (MSC) of VRIENDEN WORDEN MET JEZELF (MSC for Teens & Young Adults)

Wil je meer weten over Mindfulness & Zelf-Compassie (Mindful Self-Compassion programma van Kristin Neff en Chris Germer)? Heb je er op de pagina zelf  over gelezen en heeft het je interesse gewekt?

Er zijn met enige regelmaat introductieworkshops gepland, zie de agenda.

Meer weten over Vrienden worden met Jezelf, een mindfulness & zelf-compassietraining voor jongeren en jong-volwassenen? Zie  agenda.

Een individuele kennismakingsafspraak is ook mogelijk.
Kosten hiervoor zijn € 15,00. Klik hier voor het maken van een afspraak. Als je je definitief aanmeldt, vervallen de kosten.

TERUGKOMAVONDEN – VERDIEPING VAN JE BEOEFENING
De vraag naar een vervolg op de trainingen heeft gemaakt dat ik maandelijks terugkommomenten organiseer in zowel Midden-Brabant als in Zuid-Limburg. In principe gaan deze altijd door. Deze organiseer ik op basis van Dana, vrije gave, waarbij ik als richtprijs wel meegeef tussen €10-20.  Meld je je wel even aan, zodat ik een beeld heb van het aantal mensen.

Deze zijn bestemd voor wie bekend is met mindfulness en/of mindfulness & zelf-compassie en een reminder kunnen gebruiken of om de meditatiepraktijk levend te houden en te verdiepen.
Kijk in de agenda voor de data, en meld je aan via het contactformulier.

STILTEDAGEN

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om eens voor een langere periode in stilte te zijn? Misschien heb je plannen een stilteretraite te doen, maar wil je eerst eens uitproberen of dat iets voor je is? Op deze dagen wordt je begeleid in de meditaties, dus je kunt achteroverleunen en je aandacht lekker bij jezelf houden. Zelfs gedurende de lunchpauze. Heb je ooit in een groepje samen gegeten in stilte? Even wennen en heel bijzonder. De reakties na zo’n dag zijn steevast lovend. Deze dagen zijn bestemd voor wie bekend is met meditatie, mindfulness en/of mindfulness & zelf-compassie.
Kijk in de agenda voor de data, en meld je aan via het contactformulier.